22,95

armband - Twist little copper bracelet

Artikel 31 van 35
€ 22,95 (inclusief btw)

Twist little copper bracelet

Een traditionele haaktechniek in combinatie met opvallende kleuren: armbanden met een twist. De kraaltjes zijn geregen met een haaknaald. Een ambacht dat grote precisie vereist. Gelukkig draaien de ladies van Beads for Life in Nepal hun hand niet om voor het maken van de Twists !

De Twist armband is gemaakt met een speciale haaktechniek die ultieme concentratie vereist. De Twists bestaan uit traditionele pote kraaltjes. Dit zijn kleine kralen van glas of kunststof, die in Nepal van oudsher worden gebruikt voor sieraden voor speciale gelegenheden. Sieraden van pote kraaltjes worden in Nepal gezien als gelukssieraden. Onze Twists zijn gemaakt van kunststof pote kralen. Het duurt ruim een uur om een Twist met de hand te haken.

Deze prachtige armband combineert mooi met de andere armbanden uit de serie.

Specificaties:
Binnenomtrek: 18 cm (armband is niet verstelbaar)
Techniek: haken
Producent: Beads for Life
Productnr.: BL16221

Alle producten worden met de hand gemaakt en kunnen daardoor licht afwijken van de foto.

Het land van onze makers is een grote inspiratiebron. We gebruiken veel (Boeddhistische) gelukssymbolen uit de cultuur van Nepal. Maar ook gelukssymbolen uit de Nederlandse cultuur komen terug in onze ontwerpen.
Onze verhalen komen tot uitdrukking door het gebruik van verschillende symbolen, kleuren en edelstenen.
A Beautful Story werkt nauw samen met een klein aantal producenten in ontwikkelingslanden die daarbij gecoacht worden bij het professionaliseren van hun bedrijf zoals Dambar International, Beads for Life, Massala Beads en Artisans Workshop.

© 2013 - 2024 Studio ArtStyles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel