Studio Art Styles

is steeds op zoek naar mooie en exclusieve producten van goede kwaliteit.
Wij vinden het belangrijk dat het product op een verantwoorde manier wordt gemaakt, met respect voor onze aarde en dat de makers van de producten niet worden uitgebuit.
Wij staan achter onze producten en de makers en gunnen hen een eerlijk salaris. Het dragen van een sieraad dat met liefde is gemaakt zal ook jou veel genoegen schenken.

Creative Suitcase

Studio Art Styles is onderdeel van Creative Suitcase, workshops & meer.
In het atelier maak je zelf een mooi sieraad van Art Clay Silver / zilverklei.
Je wordt begeleid naar een mooi eindproduct door een gecertificeerd instructeur.
Daarnaast verkopen we in ons atelier wereldmuziek van Putu Mayo, Fair Trade cadeau's en sieraden, eerlijke en pure wierook, home decoration, kortom veel fijne producten die het leven mooier maken. Een feestje voor de zintuigen !
Neem eens een kijkje op Creative Suitcase waar je ook gewoon lekker naar de heerlijke wereldmuziek kunt luisteren.

Over Yvonne

Enkele jaren geleden kwam zij in aanraking met kneedbaar zilver en was direct verkocht.
Het materiaal is puur, prachtig en heeft zoveel mogelijkheden !
Ze wilde hier direct mee verder en kon niet wachten tot ze kon beginnen met de opleiding tot instructeur voor Art Clay Silver.

Tussen 2010 en 2012 heeft zij haar volledige instructeursdiploma’s behaald, het diploma Mokume Gane, en verschillende supplementen waaronder Goud, Kumihimo, UV Resin en Porselein.

Het virus liet haar niet meer los. Ze verlangde meer en zocht naar mogelijkheden om haar vaardigheden uit te breiden. De opleiding tot professioneel goudsmid was een perfecte aanvulling.
Inmiddels is het maken van mooie sieraden haar passie geworden. Haar inspiratie haalt ze uit de natuur, culturen van de wereld en de mens.

 

 

Na een gevarieerde loopbaan in het bedrijfsleven o.a. in marketing/communicatie en internationale studentenwerving op een hoger onderwijsinstelling, is het werken met edelmetaal een heerlijke afwisseling, waar ik met plezier mijn 2e loopbaan van maak.
Graag help ik ook jou met het maken van een prachtig sieraad.

Liefs,
Yvonne

 

 

 

 

 

Studio Art Styles is onderdeel van Creative Suitcase, Workshops & Meer
Bezoek de webpagina voor alle info en voorbeelden van de workshops.
Bezoek de Creative Suitcase webshop voor het reserveren van een workshop, sieraden uit Nepal, wereldmuziek, cadeau's en andere fair trade items.

 

Creative Suitcase, Workshops & meer

© 2013 - 2024 Studio ArtStyles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel