24,00

ketting met hanger - Anju Silver Buddha charm necklace

Artikel 15 van 27
€ 29,95 € 24,00 (inclusief btw)

Anju Silver Buddha Charm necklace

Nature is surrounding you. Breathing the warmth of wood, bone and metals. Tones of dark and medium browns. Lucky charms travelling from far. The enlightenment of Buddha.

Het verhaal van Boeddha wordt verteld door de Buddha Charm collectie.
Iedere ketting en armband uit deze collectie bevat symbolen uit het Boeddhisme die staan voor het vinden van geluk en verlichting.

Laat je inspireren door Boeddha, die op eigen kracht volledige verlichting bereikte. In Nepal, het land van de makers, is het Boeddhisme erg belangrijk. A Beautiful Story heeft samen met hun makers de mooiste gelukssymbolen voor jou geselecteerd. Draag ze bij je als lucky charm!

Een plaatje van een ketting. Anju werkt bij Beads for Life en haar naam is gegeven aan dit sieraad. Het past mooi bij de armbanden en kettingen uit de A Beautiful Story collectie.

Specificaties:
Length: approx. 100 cm
Material: glass beads
Lucky symbol: Lotus and Buddha
Producent: Beads for Life
Name refers to lady who works at Beads for Life
Productcode: BL10636

Alle producten worden met de hand gemaakt en kunnen daardoor licht afwijken van de foto.

Het land van onze makers is een grote inspiratiebron. We gebruiken veel (Boeddhistische) gelukssymbolen uit de cultuur van Nepal. Maar ook gelukssymbolen uit de Nederlandse cultuur komen terug in onze ontwerpen.
Onze verhalen komen tot uitdrukking door het gebruik van verschillende symbolen, kleuren en edelstenen.
A Beautful Story werkt nauw samen met een klein aantal producenten in ontwikkelingslanden die daarbij gecoacht worden bij het professionaliseren van hun bedrijf zoals Dambar International, Beads for Life, Massala Beads en Artisans Workshop. 

© 2013 - 2024 Studio ArtStyles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel