74,95

Elements hanger Water

Vorige Artikel 2 van 6 Volgende
€ 74,95 (inclusief btw)

Elements
Deze collectie sieraden is geïnspireerd op de kracht van de vier elementen; aarde, lucht, vuur en water uitgevoerd in passende kleuren bij de betreffende elementen. 
De sieraden betekenen niet alleen geluk voor degene die hem koopt, maar ook voor de makers in Nepal, die met hun vakmanschap een eerlijk salaris kunnen verdienen. De sieraden zijn volledig handgemaakt van sterling zilver.

zware kwaliteit hanger met echte edelstenen (blauwe topaas, blauwe granaat, citrine en bergkristal) in een speelse zetting.

Element Water
De sterrenbeelden die bij het element Water horen zijn: vissen, kreeft & schorpioen. 
De energie van water geeft ons intuïtie, zuivering en gevoeligheid. Het element water is een koele, diep doordringende energie, zowel zacht als doortastend. Het reinigt je, leert je zorgen los te laten, opent het hart en schept vreugde!

Specificaties:
Materiaal: blauwe topaas, blauwe granaat, citrine en bergkristal gezet in 925 sterling zilver
Gelukssymbool: edelstenen
Producent: Dambar International
Productcode: DI14103

Alle producten worden met de hand gemaakt en kunnen daardoor licht afwijken van de foto.

Het land van onze makers is een grote inspiratiebron. We gebruiken veel (Boeddhistische) gelukssymbolen uit de cultuur van Nepal. Maar ook gelukssymbolen uit de Nederlandse cultuur komen terug in onze ontwerpen.
Onze verhalen komen tot uitdrukking door het gebruik van verschillende symbolen, kleuren en edelstenen.
A Beautful Story werkt nauw samen met een klein aantal producenten in ontwikkelingslanden die daarbij gecoacht worden bij het professionaliseren van hun bedrijf zoals Dambar International, Beads for Life, Massala Beads en Artisans Workshop. 

© 2013 - 2022 Studio ArtStyles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel