FAQ's

Heb ik garantie? Ja, je hebt 24 maanden fabrieksgarantie.
WeWood wil graag dat haar klanten tevreden zijn met hun aankoop. Daarom hebben zij een 'special care program' voor de eerste 15 dagen na aankoop. Hieronder vallen alle soorten van defecten of schade door normaal gebruik.

Let op: de fabrieksgarantie en het 'special care program' gelden voor fabrieksfouten en niet voor onjuist gebruik van het product.
 
    
Wat als mijn garantie is verlopen? Is je garantietermijn verlopen en heb je een mankement, dan adviseren wij je rechtstreeks contact op te nemen met WeWood eusupport@we-wood.com 
    
Past mijn horloge? Ja, de horloges zijn 'one size fits all'.
De band is iets meer dan 220 mm lang en kan gemakkelijk zelf passend gemaakt worden tot 172 mm door schakels ertussenuit te halen. Hiervoor heb je een kleine schroevendraaier nodig. Deze wordt niet meegeleverd, maar is te koop bij elke speciaalzaak of bouwmarkt. Je kunt het horloge ook op maat laten maken bij een juwelier bij jou in de buurt.
Zie voor het zelf aanpassen de foto's en instructievideo's op de instructiepagina
 
    
Hoe staat een WeWood horloge om een smalle pols? Prachtig !


 
 
    
Kan ik mijn horloge omruilen? Het is mogelijk om het horloge om te ruilen, mits het ongebruikt is en in originele verpakking wordt geretourneerd.
Je moet het artikel op eigen kosten aan ons terugsturen.
 
    
Hoe open ik de sluiting van mijn horloge? zie instructievideo  
    
Is mijn horloge waterdicht? Nee, maar het is wel spatwaterdicht.

Het gaat prima in de regen of tijdens de afwas.
Ga er echter niet mee douchen of zwemmen !
Zoals bij elk natuurlijk houtproduct, zal het hout licht uitzetten wanneer het nat wordt. Dit maakt de flexibiliteit van de schakels minder soepel. Meestal herstelt het hout wanneer het weer opdroogt.
Ondeugdelijk gebruik valt niet onder de garantie.
 
    
Kan ik de batterij vervangen? Ja, je kunt deze bij elke juwelier of horlogewinkel laten vervangen.
Bekijk ook de instructievideo.
 
    
Hoeveel weegt mijn WeWood horloge? De WeWood horloges zijn vederlicht en daardoor erg prettig in het dragen. Je hebt er nauwelijks erg in dat je hem draagt.
Gemiddels wegen de horloges zo'n 42 gram.
 
    
Hypo-allergeen Een hypo-allergeen product beperkt de risico's op allergische reacties omdat er geen conserveringsmiddelen, verf, alcohol of nikkel en nikkel-afgeleide bestanddelen bevat. 
    
Wat moet ik weten over allergische reacties in relatie tot hout? Een hypo-allergeen product beperkt de risico's. Hypo-allergeen betekent niet dat er geen allergische reacties kunnen optreden want dit is voor ieder type mens anders en kan daarom nooit worden uitgesloten.
Lees hier meer over hout-allergieen (Engelstalig) ....
 
    
Wat als ik allergisch ben voor metaal? Hoewel de horloges grotendeels uit hout bestaand, is de sluiting wel van metaal en komt deze in contact met de huid. Wanneer je allergische reacties ervaart van metalen, kunnen we je helaas niet garanderen dat je geen last krijgt van onze metalen sluiting. 
    
    
© 2013 - 2024 Studio ArtStyles | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel